Gebruik code PROMO10 voor uw korting!
Paleis Hotel
image

Gebruik code PROMO10 voor uw korting!

Gebruik de code PROMO10 om toegang te krijgen tot uw korting en de laagste tarieven!

 

Vul uw e-mailadres in
    Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren

Paleis Hotel beschikt over private parking, direct naast het hotel, welke u tegen betaling kunt reserveren.

De kosten per dag zijn €25,00 (van 14.00 - 12.00). Mocht u langer geparkeerd willen staan dan kan dit op basis van beschikbaarheid, de kosten voor verlenging zijn €2,50 per uur of een dagdeel daarvan. Wilt u verzekerd zijn van een plekje, neemt u dan gerust contact op met onze receptie via 070-3624621 of info@paleishotel.nl.

De Molenstraat waar ons hotel is gevestigd ligt in een autoluw gebied. Dit betekent dat uw navigatie niet werkt als u ons adres gebruikt. Wij raden u daarom aan om als bestemming “Prinsestraat’ in te voeren. Vanuit de Prinsestraat neemt u de eerste straat links, dit is de Molenstraat.

Onze straat is afgesloten met paaltjes. Wanneer u ver genoeg oprijdt, zullen de paaltjes automatisch zakken en het stoplicht gaat op groen. U kunt dan de Molenstraat inrijden. U vindt het Paleis Hotel halverwege de straat aan de rechterhand. Onze straat is afgesloten met paaltjes. Wanneer u ver genoeg oprijdt, zullen de paaltjes automatisch zakken en het stoplicht gaat op groen. U kunt dan de Molenstraat inrijden. U vindt het Paleis Hotel halverwege de straat aan de rechterhand.

U mag kort stoppen voor het hotel om uw bagage uit te laden. De receptioniste legt u vervolgens uit waar u uw auto mag parkeren.