Ontvang 10% korting wanneer u direct via onze website boekt!
Paleis Hotel
image

Ontvang 10% korting wanneer u direct via onze website boekt!

Boek direct via onze website voor de laagste tarieven en om 10% korting te ontvangen op uw reservering!

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Flexibele annuleringsvoorwaarden
Betaal met iDeal
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Musea

Er zijn een aantal musea in de nabije omgeving van het Paleis Hotel die zeker het bezichtigen waard zijn.

Het Mauritshuis toont het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de compacte, maar wereldberoemde collectie. Meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel, De anatomische les van dr. Nicolaes, Tulp van Rembrandt, Het puttertje van Fabritius en De stier van Potter zijn permanent te zien in de intieme museumzalen van het zeventiende-eeuwse monument.

In het Escher museum zijn de bekendste werken van M.C. Escher te bewonderen. Hij wordt ook wel de "meester van de metamorfose, de koning van de illusie en de tovenaar op papier" genoemd. In de filmzaal kunt u meer te weten komen over zijn leven en zijn werk.

Het Voorlinden museum verbindt mensen, kunst, natuur en architectuur. Combineer je bezoek met een wandeling door de natuur en een afsluiting in het restaurant.

Of bewonder de magische optische ilusie in het panoramaschilderij van Hendrik Willem Mesdag. Deze grote panorama stamt uit 1881 waarbij u 360 graden om u heen kunt kijken en de ilusie ervaart. In het Panorama Mesdag museum kunt u ook de vaste collectie bezoeken en een tijdelijke tentoonstelling.