Ontvang 10% korting wanneer u direct via onze website boekt!
Paleis Hotel
image

Ontvang 10% korting wanneer u direct via onze website boekt!

Boek direct via onze website voor de laagste tarieven en om 10% korting te ontvangen op uw reservering!

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Flexibele annuleringsvoorwaarden
Betaal met iDeal
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren

Het Paleis Hotel beschikt over private parking tegenover het hotel. Een parkeerplek kunt u vooraf reserveren.

De straten om bij de parking te komen en sommige parkeerplaatsen zijn smal. Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te informeren over het type auto en de breedte ervan. Wij kunnen u dan informeren of uw auto geschikt is voor onze private parking.

De kosten per dag zijn €29,00 (van 14.00 - 12.00). Mocht u langer geparkeerd willen staan dan kan dit op basis van beschikbaarheid, de kosten voor verlenging zijn €2,90 per uur of een dagdeel daarvan. Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen is vooraf reserveren noodzakelijk. Wilt u verzekerd zijn van een plekje, neemt u dan gerust contact op met onze receptie via 070-3624621 of info@paleishotel.nl.

De Molenstraat waar ons hotel is gevestigd ligt in een autoluw gebied. Dit betekent dat uw navigatie niet werkt als u ons adres gebruikt. Wij raden u daarom aan om als bestemming “Prinsestraat’ in te voeren. Vanuit de Prinsestraat neemt u de eerste straat links, dit is de Molenstraat.

Onze straat is afgesloten met paaltjes. Wanneer u ver genoeg oprijdt, zullen de paaltjes automatisch zakken en gaat het licht op groen. U rijdt nu de Molenstraat in, het Paleis Hotel vindt u halverwege de straat aan de rechterkant. 

U mag kort stoppen voor het hotel om uw bagage uit te laden. De receptioniste legt u vervolgens uit waar u uw auto kunt parkeren.