Ontvang 10% korting wanneer u direct via onze website boekt!
Paleis Hotel
image

Ontvang 10% korting wanneer u direct via onze website boekt!

Boek direct via onze website voor de laagste tarieven en om 10% korting te ontvangen op uw reservering!

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Flexibele annuleringsvoorwaarden
Betaal met iDeal
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Activiteiten

Er is genoeg te beleven in en rondom Den Haag.

U krijgt een uniek beeld van Den Haag tijdens een rondvaart door het centrum. Deze kunt u boeken in de periode april t/m oktober bij de Ooievaart.

Of ga er op uit met de fiets en ontdek andere plaatsen rondom Den Haag. Verken het strand van Scheveningen. Of fiets via het Vredespaleis en de Scheveningsebosjes naar het natuurgebied Meijendel.

Een verscheidenheid aan bossen in de omgeving zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen: landgoed Clingendael, Haagse bos, en landgoed de horsten dichtbij Wassenaar. Wanneer u in de herfst in Den Haag bent, zult u genieten van de mooie herfstkleuren.

Vraag de receptie naar eventuele fietsroutes. 

Attracties

In Den Haag zijn er ook allerlei andere bezienswaardigheden waar u een leuke dag kunt beleven. 

Bent u in Den Haag tijdens de lente of zomer? Dan kunt u met het hele gezin een dagje uit naar de attractieparken Duinrell of Drievliet. Er is een groot aanbod aan attracties en waterspeelplaatsen. 

Bezoek de unieke miniatuurstad Madurodam. Hier ontdekt u Nederland in het klein, maar er zijn ook veel interactieve spellen en attracties.

Dichtbij het Vredepaleis ligt Omniversum, een wetenschappelijk museum voor jong en oud. Bezoek tentoonstellingen, bekijk een film of ga naar het lab en ontdek welke activiteiten er zijn.

Bewonder een verscheidenheid aan voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg. Geniet van muziek, poëzie of theater in een prachtig gebouw. De Koninklijke Schouwburg fungeerde in eerste instantie als stadspaleis voor vorst Karel Christiaan van Naussau-Weilburg. Pas in 1804 werd het een Schouwburg en in 2017 fuseerde het onder andere met Het Nationale Theater waar nu een ieder kan genieten van prachtig toneel. 

Shoppen

De Haagse binnenstad heeft een grote verscheidenheid aan winkels waarvan de meesten 7 dagen per week geopend zijn. 

Het Paleis Hotel is gevestigd in het Hofkwartier. Hier zijn veel vintage en andere modewinkels te vinden. Ook kun je er heerlijk lunchen of dineren. Of geniet 's avonds van een drankje in een van de bars in de Oude Molstraat om de hoek van het hotel.

Het hippe Zeeheldenkwartier is gelegen aan de rand van de binnenstad en slechts een paar minuten lopen vanaf het Paleis Hotel. In deze wijk vindt u charmante restaurants, modeboetieks en een aantal eigentijdse koffiezaken. 

De andere kant op richting Noordeinde kunt u natuurlijk het Paleis Noordeinde bewonderen. Maar als u de weg verder volgt komt u leuke koffiezaken en winkels tegen. 

Midden in de binnenstad bevindt zich de Passage: een prachtig overdekte winkelstraat met een sfeervolle chique uitstraling. Zeker de moeite waard om doorheen te lopen en de bijzondere bouwstijl te bewonderen.

Daarnaast kunt u fijn verder winkelen aan de Hoogstraat, Dennenweg of Frederikstraat.